05:25:21    maandag, 17 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 02 september 2013 15:03 uur, laatst gewijzigd op 04 september 2013 15:16 uur

Poes Minoes uit boom gered

Poes Minoes uit boom gered

Een klaaglijk gemiauw was maandagmiddag te horen in de Sint-Willibrordstraat in Boxtel. Poes Minoes was in een boom geklommen en kon er niet meer uit komen. Een heldhaftige buurtbewoner wist het dier uiteindelijk te bevrijden.

De nog jonge poes klom razendsnel de boom in en durfde vervolgens niet meer naar beneden. Haar baasjes en diverse omstanders probeerden om Minoes te redden door haar te lokken met allerlei lekkere hapjes. Het dier bleef echter zitten en verschool zich tussen de bladeren.

Buurtbewoners haalden snel een ladder en een omstander was zo moedig om de poes uit de boom te gaan halen. Het duurde nog even voor Minoes zich liet pakken, maar uiteindelijk slaagde de buurman er in om haar te pakken te krijgen. De angstige poes miauwde hard en krabde haar redder. Eenmaal op de grond rende het dier snel weg en bleef op een afstand met grote ogen zitten kijken... (Foto: Mariëlle Wijffelaars).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Modecentrum Frans Theelen EmielTechniek Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Geerts advies TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Beleef Boxtel Filipe buisman optiek