08:31:50    maandag, 24 februari 2020
brabants centrum logo
Zondag, 19 oktober 2014 16:32 uur

Ploegersland kiest nieuwe prins

Ploegersland kiest nieuwe prins

Prinsenvereniging De Ploegers maakt zaterdag 25 oktober de nieuwe prins bekend. In Ploegersresidentie De Punder wordt vanaf 20.30 uur afscheid genomen van de huidige leutvorst Prins Willem Oranje, aansluitend wordt zijn opvolger bekend gemaakt.

De afgelopen weken zijn negen tips gegeven betreffende de nieuwe prins van Ploegersland. Diverse Liempdenaren denken inmiddels de juiste naam te weten, zaterdag 25 oktober komt er duidelijkheid. De bijeenkomst in De Punder is tevens het startsein van het nieuwe carnavalsseizoen. Naast het officiële gedeelte is er natuurlijk ook veel muziek.

De tips nog eens teruglezen? Dat kan op www.ploegers.nl. Via redactie@ploegers.nl kan men een naam insturen. Deelnemers maken kans op twee kaarten voor de zittingsavonden en een ontmoeting met de nieuwe prins en zijn adjudant.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Filipe Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Huidtherapie Podium Boxtel EmielTechniek Modecentrum Frans Theelen Toverboom Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro