16:33:31    vrijdag, 28 februari 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 02 september 2014 20:49 uur

Pleidooi voor snelle sloop Nivo

Pleidooi voor snelle sloop Nivo

De leegstaande Nivo-garage aan de Clarissenstraat in Boxtel moet snel gesloopt worden. Dat stelt de CDA-fractie in een brief aan het gemeentebestuur van Boxtel. Het is een 'dissonant' in een fraaie centrumstraat; de partij vreest voor verdere verloedering.

De Nivo-garage staat leeg sinds autobedrijf Verhulst (Peugeot) is verhuisd naar bedrijventerrein Ladonk. Eigenaar is woonstichting Sint-Joseph, dat volgens directeur-bestuurder Rob Dekker momenteel gesprekken voert met een mogelijke koper.

Om verdere vernieling en inbraken te voorkomen, zijn de ramen van de garage dichtgetimmerd. Als het aan Dekker ligt, gaan studenten de houten planken beschilderen, zodat het straatbeeld tijdelijk verfraaid wordt. Sint-Joseph verwacht niet dat het complex eerder gesloopt wordt. De aanleg van parkeerplaatsen is niet waarschijnlijk.

Lees een uitgebreid artikel over Nivo-garage in Brabants Centrum van donderdag 4 september. (Foto: Peter de Koning).

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Geld en Makelaardij Toverboom Beleef Boxtel Olieenzo TopSlank Meubelmakerijdenberg Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Podium Boxtel buisman optiek EmielTechniek