07:24:37    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 02 september 2014 20:49 uur

Pleidooi voor snelle sloop Nivo

Pleidooi voor snelle sloop Nivo

De leegstaande Nivo-garage aan de Clarissenstraat in Boxtel moet snel gesloopt worden. Dat stelt de CDA-fractie in een brief aan het gemeentebestuur van Boxtel. Het is een 'dissonant' in een fraaie centrumstraat; de partij vreest voor verdere verloedering.

De Nivo-garage staat leeg sinds autobedrijf Verhulst (Peugeot) is verhuisd naar bedrijventerrein Ladonk. Eigenaar is woonstichting Sint-Joseph, dat volgens directeur-bestuurder Rob Dekker momenteel gesprekken voert met een mogelijke koper.

Om verdere vernieling en inbraken te voorkomen, zijn de ramen van de garage dichtgetimmerd. Als het aan Dekker ligt, gaan studenten de houten planken beschilderen, zodat het straatbeeld tijdelijk verfraaid wordt. Sint-Joseph verwacht niet dat het complex eerder gesloopt wordt. De aanleg van parkeerplaatsen is niet waarschijnlijk.

Lees een uitgebreid artikel over Nivo-garage in Brabants Centrum van donderdag 4 september. (Foto: Peter de Koning).

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Elan Bikes support Alfa Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Podium Boxtel Beleef Boxtel TopSlank Geerts advies Filipe buisman optiek Toverboom Doornmalen electro