10:04:58    donderdag, 20 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 14 november 2013 11:23 uur

Pleidooi voor discussie over Rots

Pleidooi voor discussie over Rots

Tijdens de gemeenteraadsvergadering werden maandag twee moties over de toekomst van De Rots door de gemeenteraad werden afgewezen. SP Boxtel en Balans vroegen vervolgens in afzonderlijke brieven voor agendering van De Rots in de raadscommissie Maatschappelijke Zaken, op maandag 18 november.

Voorzitter Yvonne Snijders van De Rots verklaarde na afloop van de gemeenteraadsvergadering graag te zien dat het onderwerp wordt besproken in de vergadering van de raadscommissie op maandag 18 november. ,,Dat is ons ook toegezegd door de wethouder”, stelde ze. Door contact te leggen met politieke partijen wil Snijders ervoor zorgen dat het onderwerp maandag behandeld kan worden. ,,Er moet snel duidelijkheid komen”, aldus de voorzitter van het gemeenschapshuis.

De SP Boxtel en Balans verzochten B. en W. vervolgens om de brandbrief die het bestuur van De Rots vorige week schreef, komende maandag te bespreken in de raadscommissie.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Geerts advies Beleef Boxtel Podium Boxtel Remax-optimus EmielTechniek TopSlank Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Meubelmakerijdenberg Toverboom Filipe