21:14:20    woensdag, 19 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 17 februari 2014 15:52 uur, laatst gewijzigd op 17 februari 2014 17:09 uur

Plan Vicaris weer stap dichterbij

Plan Vicaris weer stap dichterbij

 

Met de ondertekening van een zogeheten kooprealisatieovereenkomst is de bouw van het plan Vicaris aan de Vic. van Alphenlaan in Boxtel maandag een stap dichterbij gekomen. Op de plek van het vroegere Joice worden negen woningen gebouwd.

Namens het gemeentebestuur van Boxtel zetten burgemeester Mark Buijs en wethouder Peter van de Wiel hun handtekening, namens de bouwers tekenden Erik Donker en Peter Jakobs van EDO Bouw en JAWEL Ontwikkeling.

De voorbereidingen voor het project zijn in volle gang. Vorige week presenteerden de projectontwikkelaars het bouwplan met negen woningen aan de welstandscommissie. De commissie ging akkoord met het bouwplan en is van mening dat het plan een hoogwaardige invulling van het gebied vormt.

Een ontwerp bestemmingsplan zal binnenkort aan het college van B. en W. worden voorgelegd, met het advies om de bestemmingsplanprocedure te starten. De huizen worden in maart of april in verkoop gebracht.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht TopSlank Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg buisman optiek Filipe Huidtherapie Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen EmielTechniek