15:16:39    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Zondag, 31 augustus 2014 09:02 uur, laatst gewijzigd op 31 augustus 2014 09:03 uur

Plaatjes sparen van MEP en ODC

Plaatjes sparen van MEP en ODC

Op de foto: Fotograaf Stef Schellekens van De Firma Fotografie had er enkele jaren geleden een flinke kluif aan: alle leden van MEP portretteren voor de AH-sportplaatjesactie. (Foto: Albert Stolwijk).

Supermarkt Albert Heijn aan de Prins Hendrikstraat in Boxtel lanceert binnenkort een nieuwe sportplaatjesactie. Klanten kunnen bij de boodschappen plaatjes sparen van sporters van hockeyclub MEP en voetbalclub ODC.

De actie is een vervolg op de in het seizoen 2010-2011 gehouden spaaractie, toen naast MEP en ODC ook voetbalclub LSV uit Lennisheuvel deelnam. De twee clubs die thans meedoen bereiden zich grondig voor en laten hun clubfotografen de komende week portretfoto's maken van alle leden.

De actie die enkele jaren werd gehouden was een groot succes; veel clubleden maar ook familie en vrienden sparen de plaatjes. Bovendien ontstaat een levendige ruilhandel: in de winkel, op straat, aan de keukentafel en natuurlijk in het clubhuis.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus Alfa Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg buisman optiek Podium Boxtel Filipe EmielTechniek Elan Bikes support Olieenzo Toverboom Huidtherapie Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen