20:15:42    donderdag, 04 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 17 januari 2013 15:03 uur, laatst gewijzigd op 20 januari 2013 09:40 uur

Pilot bij nieuwe huurwoningen

Pilot bij nieuwe huurwoningen

Op de foto: De vijftien nieuwbouwwoningen aan de Baanderherenweg zijn vermoedelijk in november klaar.

Woonstichting Sint-Joseph start maandag 28 januari met de verhuur van vijftien nieuwe woningen aan de Baanderherenweg. Een deel van de eengezinswoningen wordt op een nieuwe manier toegewezen. Met de pilot wil de woonstichting de doorstroming bevorderen.

Zeven huizen worden aangeboden met een korting op de huurprijs. Deze woningen zijn bestemd voor huurders van Sint-Joseph die momenteel een eengezinswoning huren voor een bedrag onder 680 euro. Bij verhuizing laten zij een woning achter voor zoekenden met een lager inkomen. De overige acht huizen aan de Baanderherenweg worden volgens de standaardprocedure toegewezen.

Belangstellenden kunnen zich tussen maandag 28 januari en maandag 4 februari via de website http://www.sintjoseph.nl aanmelden. Op de website zijn plattegronden te vinden evenals de toewijzingsprocedure.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel Huidtherapie Filipe Toverboom Remax-optimus TopSlank Beleef Boxtel buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Alfa Elan Bikes support Geerts advies EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht