04:09:45    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 21 augustus 2013 16:16 uur, laatst gewijzigd op 24 augustus 2013 08:52 uur

Picknick Zonnebloem groot succes

Picknick Zonnebloem groot succes

Op de foto: Terwijl de zestig gasten van De Zonnebloem gezellig zitten te buurten aan de tafels onder het afdak van de kantine van DVG, worden de jeugdige deelnemers aan de voetbalclinic in de pauze getrakteerd op snoep. (Foto: Albert Stolwijk).

De afdeling Liempde van De Zonnebloem hield woensdagmiddag een geslaagde picknick voor zestig gasten in het zonovergoten sportpark  De Roode Bleek van voetbalclub DVG. Het motto van het evenement luidde 'jong en oud'.

Tien vrijwilligers van De Zonnebloem waren aanwezig om de picknick in goede banen te leiden. De onder het afdak van de kantine gezeten Liempdse ouderen genoten van een natje en een droogje en van de voetbalclinic van de mini's (4-6 jaar) van de Liempdse club. Onder de bezielende leiding van een aantal DVG-vrijwilligers konden de jonge spelertjes zich op het hoofdveld uitleven met (voetbal)spelletjes en hun kunsten vertonen tijdens wedstrijdjes.

Het geheel werd muzikaal opgeluisterd door accordeoniste Miriam van den Boer, waarna de middag werd afgesloten met een overheelijke koffietafel.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Filipe Doornmalen electro Geerts advies Geld en Makelaardij Podium Boxtel Elan Bikes support Toverboom Beleef Boxtel Alfa buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Olieenzo Remax-optimus TopSlank