16:19:06    dinsdag, 25 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 23 mei 2013 16:28 uur, laatst gewijzigd op 23 mei 2013 16:29 uur

Parkeerwijzers in centrum Boxtel

Parkeerwijzers in centrum Boxtel

Afgelopen week zijn vanaf de rotondes De Goor en La Salle nieuwe wegwijzers geplaatst die bezoekers van Boxtel naar vier grotere parkeerplaatsen leiden. De actie loopt vooruit op de invoering van parkeervergunningen in een groter deel van het centrum.

,,Eerder is al aangetoond dat we in Boxtel in principe over voldoende parkeerplaatsen beschikken in het centrum, maar dat deze moeilijk vindbaar zijn”, meldt woordvoerder Bas Schel van de gemeente Boxtel.

Om te voorkomen dat bezoekers straks in woonstraten tevergeefs naar een plekje voor hun auto gaan zoeken, zijn nu alvast deze bordjes opgehangen. De plekken buiten de parkeerterreinen worden in principe toegewezen aan centrumbewoners. Automobilisten van elders zijn aangewezen op de Markt, Strijpt (Mgr. Bekkersstraat), Breukelsplein en ’Prins Hendrik’. Met die laatste aanduiding wordt zowel het parkeerterrein bij de Zwaanse Brug en bij Albert Heijn bedoeld. (Foto: Henk van Weert).

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Toverboom buisman optiek Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Huidtherapie Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Remax-optimus Filipe