20:40:38    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 19 juli 2012 10:45 uur, laatst gewijzigd op 19 juli 2012 10:46 uur

Parkeerverbod bij Zwaanse Brug

Parkeerverbod bij Zwaanse Brug

Op de foto: Het parkeerterrein nabij de Zwaanse Brug in Boxtel. (Foto: Henk van Weert).

Als na deze week de baggerwerkzaamheden in de centrumpassage van de Dommel stil liggen, is het parkeerterrein aan de Prins Hendrikstraat nabij de Zwaanse Brug tijdelijk weer bijna volledig beschikbaar voor het winkelend publiek. Maar na de bouwvakvakantie zijn de parkeervakken voorlopig alleen voor minder validen en vergunninghouders beschikbaar.

Aannemingsbedrijf Klaar Baggertechnieken uit het Gelderse Brummen heeft momenteel een groot deel van de parkeerlocatie in gebruik als werkterrein. Voordat de baggeraars drie weken met vakantie gaan, worden de bouwhekken en de opgeslagen materialen grotendeels verwijderd zodat vijftien tot twintig extra parkeervakken beschikbaar komen voor automobilisten.

Na de bouwvak zijn de parkeerplekken alleen beschikbaar voor mensen met een invalidenparkeerkaart en vergunninghouders. Andere automobilisten zijn aangewezen op bijvoorbeeld het parkeerterrein bij Albert Heijn een eindje verderop in de straat. In het weekeinde kunnen zij ook achter de Rabobank aan de Stationsstraat parkeren.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Olieenzo Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Toverboom Huidtherapie Elan Bikes support Remax-optimus Alfa Beleef Boxtel TopSlank buisman optiek Geerts advies