22:01:48    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 18 maart 2013 16:47 uur, laatst gewijzigd op 18 maart 2013 16:50 uur

Palmpaasoptocht in Boxtel

Palmpaasoptocht in Boxtel

Op de foto: Boxtel Vooruit deelde zaterdag palmstokken uit. (Foto: Marc Cleutjens).

Stichting Boxtel Vooruit organiseert zondag 24 maart de jaarlijkse palmpaastocht. Iedereen kon zaterdag de snoeistokken afhalen bij een speciale stand voor het gemeentehuis op de Markt.

Ruim vijfhonderd zingende kinderen en hun begeleiders vormen 24 maart vanaf 12.00 uur een kleurrijke stoet die start bij residentie De Dommel aan het Molenpad. Daar wordt een lootje aan hun palmstok bevestigd.

Onder muzikale begeleiding vertrekken ze naar het gemeentehuis op de Markt om een traditionele lentegroet te brengen aan burgemeester Hans van Brummen. Het Sint-Petruskoor brengt het ’Gloria Laus’ en het ’Palm, Palm Pasen’ ten gehore en de burgemeester trakteert alle deelnemende kinderen op een chocolade paasei. Ook reikt hij de prijzen uit voor de winnaars van de loting en de mooiste palmstok.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Toverboom Huidtherapie buisman optiek Olieenzo Elan Bikes support Uitvaartonderneming Bijnen Alfa Geld en Makelaardij Remax-optimus Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Filipe EmielTechniek Doornmalen electro