RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
12:09:10    woensdag, 14 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34

Brabants Centrum digitaal bladerbaar

Nieuws wordt vandaag de dag op allerlei manieren geconsumeerd. Op papier, maar natuurlijk ook digitaal via verschillende apparaten. Brabants Centrum biedt haar leden al enkele jaren ook de mogelijkheid om de krant online te lezen en zet nu de volgende stap door deze gebruiksvriendelijker te maken. Om geïnteresseerden hiermee kennis te laten maken is de digitale versie van week 42-2018 eenmalig voor iedereen te lezen via:

bcreader.pubble.nl/reader

Met deze update is het gemakkelijker geworden om online door de donderdagkrant te bladeren en zijn de artikelen snel, overzichtelijk en goed leesbaar op het scherm te toveren door op de tekst te tikken of te klikken. De bladerbare digitale krant is uitermate geschikt om te gebruiken op vakantie ver weg of dichtbij of om altijd en overal op de hoogte te blijven van al het nieuws uit Boxtel, Liempde, Lennisheuvel, Esch en Gemonde. Hiermee biedt stichting Brabants Centrum een extra service aan haar leden.

De digitale donderdagkrant is deze week voor iedereen gratis in te zien. Daarna is deze weer alleen toegankelijk voor leden. Zij krijgen naast de papieren versie ook wekelijks via e-mail de krant in hun mailbox. Abonnees kunnen zich echter ook kosteloos aanmelden voor een lidmaatschap. Hiermee krijgen zij, naast de papieren krant op donderdag, ook toegang tot de digitale versie én de wekelijkse speciale digikrant op dinsdag.

Om aan te melden volstaat een e-mailbericht naar bc@brabantscentrum.nl. Meer informatie is te vinden op:

www.brabantscentrum.nl/opwaarderen.

Doornmalen electro Natasja fashion Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Zwanenberg adviesgroep Koppelmans Beleef Boxtel Tiga Geerts advies SNS Bank 040Fit Meubelmakerijdenberg Kindertuin TopSlank Huidtherapie Olieenzo Toverboom