05:13:03    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar

Nieuws wordt vandaag de dag op allerlei manieren geconsumeerd. Op papier, maar natuurlijk ook digitaal via verschillende apparaten. Brabants Centrum biedt haar leden al enkele jaren ook de mogelijkheid om de krant online te lezen en zet nu de volgende stap door deze gebruiksvriendelijker te maken. Om geïnteresseerden hiermee kennis te laten maken is de digitale versie van week 48-2018 voor iedereen te lezen via:

https://bcreader.pubble.nl/reader/22235?alo=

Met deze update is het gemakkelijker geworden om online door de donderdagkrant te bladeren en zijn de artikelen snel, overzichtelijk en goed leesbaar op het scherm te toveren door op de tekst te tikken of te klikken. De bladerbare digitale krant is uitermate geschikt om te gebruiken op vakantie ver weg of dichtbij of om altijd en overal op de hoogte te blijven van al het nieuws uit Boxtel, Liempde, Lennisheuvel, Esch en Gemonde. Hiermee biedt stichting Brabants Centrum een extra service aan haar leden.

De digitale donderdagkrant van deze week is een voorbeeld voor iedereen om gratis in te zien. Normaal is deze  alleen toegankelijk voor leden. Zij krijgen naast de papieren versie ook wekelijks via e-mail de krant in hun mailbox. Leden kunnen zich echter ook kosteloos aanmelden voor een digitaal lidmaatschap. Hiermee krijgen zij, naast de papieren krant op donderdag, ook toegang tot de digitale versie én de wekelijkse speciale digikrant op dinsdag.

Om aan te melden volstaat een e-mailbericht naar bc@brabantscentrum.nl. Meer informatie is te vinden op:

www.brabantscentrum.nl/opwaarderen.

Podium Boxtel Filipe Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Remax-optimus buisman optiek Geerts advies Elan Bikes support EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Huidtherapie Toverboom