03:54:12    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 06 augustus 2013 22:46 uur, laatst gewijzigd op 07 augustus 2013 10:13 uur

Overvalpoging op Golden City

Overvalpoging op Golden City

UPDATE - Drie tieners hebben dinsdagavond omstreeks 21.45 uur geprobeerd cafetaria Golden City aan de Van Hornstraat in Boxtel te overvallen. Het personeel wist het drietal, die waarschijnlijk tussen de 12 en 15 jaar oud waren, buiten te werken. Ze sloegen op de vlucht.

De overvallers waren gemaskerd en hadden een mes bij zich, maar werden uit de zaak gejaagd door het personeel. Volgens de medewerkers ging het om twee jongens en een meisje. De overvallers eisten geld, maar toen de eigenaren in verzet kwamen, gingen ze er zonder buit vandoor. Ze vluchtten te voet weg via de Hendrika van Haeftenstraat. 

Medewerkers belden de politie en agenten kwamen vervolgens ter plaatse om sporenonderzoek te verrichten en getuigen te verhoren. Eén van de jongens droeg een trui met legerprint en het meisje droeg een oranje korte broek met een roze T-shirt. De jongens werden omschreven als slank en het meisje had een stevig postuur. Ze had halflang haar, vermoedelijk in de kleur bruin of rood.

Eventuele getuigen of mensen die aan de hand van de beschrijving denken te weten wie deze tieners zijn, worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Mensen die liever anoniem blijven, kunnen bellen met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

Ook in maart 2010 werd cafetaria Golden City al eens overvallen. Onbekend is of er toentertijd iets is meegenomen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Elan Bikes support EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Doornmalen electro Filipe Geld en Makelaardij Toverboom TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Alfa Podium Boxtel