06:57:32    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 24 oktober 2011 12:09 uur, laatst gewijzigd op 24 oktober 2011 15:14 uur

Overvallers nog voortvluchtig

De daders van de overval die vrijdagavond plaatsvond op autobedrijf Zafran aan de Industrieweg in Boxtel zijn nog altijd voortvluchtig. De politie heeft inmiddels wel het voertuig gevonden dat werd meegenomen door de overvallers. Die werd op een onbekende plek in Boxtel leeg aangetroffen.

Om te voorkomen dat gevoelige informatie wordt verstrekt, is de politie erg terughoudend metn het verstrekken van informatie over het onderzoek door de technische recherche. De hoogte van het buitgemaakte bedrag wordt niet gemeld net zo min als de precieze vindplaats van de auto die de overvallers (vermoedelijk twee mannen) bij het bedrijf meenamen.

De politie heeft nog geen reacties gekregen op de oproep aan getuigen om zich te melden. Mensen die iets gezien hebben dat van belang kan zijn voor de opsporing van de daders kunnen bellen naar telefoonnummer 0900-8844 of anoniem naar 0800-7000.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Geld en Makelaardij Podium Boxtel Elan Bikes support TopSlank Remax-optimus Toverboom Filipe Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Alfa