10:03:25    donderdag, 20 februari 2020
brabants centrum logo
Zondag, 17 november 2013 08:21 uur, laatst gewijzigd op 17 november 2013 15:06 uur

Overval op vrouw bij station Boxtel

Overval op vrouw bij station Boxtel

Bij het NS-Station in Boxtel, op de hoek van de Stationsstraat en het Stationsplein, is zaterdagavond rond de klok van ongeveer negen uur een vrouw overvallen door drie mannen. Het drietal sloeg op de vlucht met een bos sleutels, inclusief de autosleutel, en een tas.

De vrouw werd volgens de politie in haar auto aangesproken door de mannen. Op het moment dat ze een vraag stelden aan het slachtoffer, maakte een van hen de sleutels en de tas buit, waarna de daders de benen namen.

Wijkagent Jack van Rijs twitterde na de overval een getuigenoproep met de tekst ’Zojuist vrouw overvallen op Stationsplein Boxtel door drie mannen waarvan een jongen met getint uiterlijk en smal gelaat.’ Van Rijs vraagt getuigen die ’iets gezien’ hebben contact op te nemen met de politie door telefoonnummer 0900-8844 te bellen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Podium Boxtel Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen EmielTechniek Doornmalen electro Filipe Meubelmakerijdenberg Olieenzo Beleef Boxtel Toverboom Café zaal Kloosterzicht