14:02:19    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 14 juli 2011 01:55 uur, laatst gewijzigd op 14 juli 2011 14:02 uur

Overval op taxichauffeur

Overval op taxichauffeur

Op de foto: De technische recherche kwam ter plaatse om de taxi uitgebreid te onderzoeken. (Foto: Albert Stolwijk).

Een taxichauffeur is woensdagnacht rond twaalf uur op het parkeerterrein van voetbalclub ODC aan de Platanenlaan in Boxtel overvallen. De 51-jarige vrouw uit 's-Hertogenbosch werd vermoedelijk door twee daders bedreigd met een voorwerp dat op een vuurwapen leek. De politie zette een helikopter en speurhond in om de daders te pakken te krijgen, maar wist hen niet op te sporen.

De vrouw zat in haar taxi op klanten te wachten toen de overvallers haar autoportier opentrokken. De mannen bedreigden haar en zijn te voet met een onbekend geldbedrag en enkele goederen park Molenwijk in gevlucht. Het slachtoffer raakte niet gewond en werd door de politie opgevangen. De twee verdachten waren geen inzittenden van de taxi.

De Platanenlaan en omliggende straten werden door de politie afgezet ten behoeve van het onderzoek. Om de daders op te sporen werd onder meer een speurhond ingezet. Ook een helikopter van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) werd opgeroepen. Verkeer wat in de omgeving van Platanenlaan reed, werd door de politie gecontroleerd. De technische recherche kwam naar het parkeerterrein van ODC om onderzoek te doen. De taxi werd grondig onderzocht op mogelijke sporen en ook de straten rond de Platanenlaan werden gecontroleerd. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg buisman optiek Doornmalen electro Beleef Boxtel Alfa Geld en Makelaardij TopSlank Podium Boxtel Huidtherapie Filipe Remax-optimus Elan Bikes support