18:54:23    zondag, 12 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 24 juni 2014 19:27 uur, laatst gewijzigd op 25 juni 2014 16:19 uur

Ouderen genieten aan De Langspier

Ouderen genieten aan De Langspier

Elf restaurants in Boxtel en Liempde en zes restaurants uit Schijndel namen in november en december deel aan Eet met je hart, het initiatief van de oud-Boxtelse Babs van Geel om geld in te zamelen dat ten goede komt aan kwetsbare ouderen in de gemeente. Inmiddels zijn de eerste activiteiten voor ouderen georganiseerd.

Dinsdagmiddag genoten ruim zestig mensen uit Boxtel en Schijndel van een barbecue bij recreatieplas De Langspier. Een combinatie van muzikanten van de orkesten Breiwerk en Flodderbohne zorgde voor een muzikaal intermezzo. Eerder werden al diners bij eetcafé De Deugniet georganiseerd. ,,Via welzijnsorganisaties en particulieren komen we aan namen van ouderen die we kunnen benaderen. Inmiddels hebben we al een vast klantenbestand opgebouwd, maar we zijn nog altijd op zoek naar andere mensen”, aldus Ivy van Geel, die ervoor zorgde dat Eet met je hart in Boxtel en Schijndel werd uitgerold.

In november gaat de restaurantactie weer van start. Op de tafels in de restaurants staan kaartjes met uitleg over de stichting. Bij iedereen die de komende twee maanden bij één van de restaurants eet, wordt een vrijwillige bijdrage van één euro extra op de rekening gezet. Dit bedrag gaat naar ’Eet met je hart’. In de tussentijd staan nog activiteiten op het programma, zoals kermiskienen en een bezoek aan Circo Circolo. Kijk voor meer informatie op www.eetmetjehart.nl.

Lees meer over Eet met je hart in Brabants Centrum van donderdag 26 juni.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank EmielTechniek Alfa Geerts advies Geld en Makelaardij Doornmalen electro Huidtherapie Meubelmakerijdenberg buisman optiek Olieenzo Remax-optimus Filipe Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht