12:46:56    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 31 mei 2014 21:33 uur

Oud-Boxtelse schrijft thriller

Oud-Boxtelse schrijft thriller

De oud-Boxtelse Corinne Vlaminckx, inmiddels woonachtig in ’s-Hertogenbosch, heeft een psychologische thriller geschreven. Zaterdag 31 mei verscheen het boek ’Moordfamilie’, dat zich deels afspeelt in Boxtel.

De schrijfster nam vorig jaar voor het eerst deel aan een schrijfwedstrijd en haar verhaal ’In mijn hoofd’ werd gekozen als één van de winnaars en verscheen in de verhalenbundel ’Jeugd’. Gemotiveerd door deze prijs kwam het verhaal ’Moordfamilie’ tot stand. Schrijverspunt Clusteruitgeverij heeft het boek uitgebracht.

Het boek gaat over de 26-jarige Lizzy. Haar vader vermoordde twaalf jaar geleden haar moeder en staat opeens voor de deur, terwijl hij in een tbs-kliniek hoort te zitten. Ook wordt Lizzy bestookt met schokkende e-mails, telefoontjes en brieven. Met gevaar voor eigen leven probeert ze haar stalker te ontmaskeren…

Het boek bevat 355 pagina’s en is vanaf heden te koop bij (online) boekwinkels. Meer informatie: www.corinnevlaminckx.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Remax-optimus Beleef Boxtel Geerts advies Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Filipe Elan Bikes support Podium Boxtel buisman optiek Huidtherapie TopSlank Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek