14:49:55    maandag, 24 februari 2020
brabants centrum logo
Zondag, 07 september 2014 18:34 uur

Oranjestraat is speelparadijs

Oranjestraat is speelparadijs

Al sinds 1998 worden eenmaal per jaar de Keizerstraat en de Frederik Jan Ottostraat afgesloten voor auto- en fietsverkeer. Zo ook zondag, tijdens de zeventiende editie van de straatspeeldag. Kinderen hoefden zich niet te vervelen met de attracties die in beide straten stonden opgesteld. Volwassenen konden onder het genot van een hapje en drankje kletsen en luisteren naar livemuziek.

De straatspeeldag werd geopend door burgemeester Mark Buijs die de wijk Selissen ’een klein dorp’ noemde. ,,De omgang tussen de wijkbewoners in Selissen is een voorbeeld voor de rest van Boxtel. Er wordt hier zóveel georganiseerd”, aldus de burgemeester. Vervolgens hielden alle aanwezigen een minuut stilte voor de slachtoffers van de ramp met de MH17. Kinderen lieten witte ballonnen op ter nagedachtenis aan de slachtoffers.

Vervolgens was het tijd om alle attracties uit te proberen. De buurtvereniging koos dit jaar voor nieuwe attracties. Zo waren er verschillende springkussens, een zweefmolen en een trampoline. Clown Cees verzorgde een goochel- en dansshow voor de jeugd en op een podium traden verschillende artiesten op. ,Het kan niet beter: we hebben allerlei nieuwe attracties en het weer zit ook nog eens mee”, zei voorzitter Jo van Son van buurtvereniging Oranjestraat. ,,Met dit evenement gaan we nog wel een tijdje door…”

Kijk voor meer foto’s op de Facebookpagina van Brabants Centrum.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Podium Boxtel TopSlank Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Huidtherapie EmielTechniek Filipe Toverboom Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Remax-optimus