00:44:39    donderdag, 20 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 21 november 2013 09:06 uur, laatst gewijzigd op 21 november 2013 10:44 uur

Opnieuw bezoek van Sinterklaas...

Opnieuw bezoek van Sinterklaas...

Op de foto: Sinterklaas arriveert zondag 24 november per pakjesboot bij de brug aan de Spankerstraat in Esch. (Foto: Gerard Schalkx).

Sinterklaas wordt komend weekend weer op verschillende plekken in de regio verwelkomd. In Boxtel, Liempde en Gemonde vond afgelopen zaterdag en zondag al een speciale intocht plaats. Nu brengen de goedheiligman en zijn Zwarte Pieten een bezoekje aan Esch, Lennisheuvel, gemeenschapshuis De Rots en de wijk Selissenwal.

De goedheiligman brengt zaterdag 23 november een bezoek aan de wijk Selissenwal. Om 13.00 uur vertrekt Sinterklaas per koets bij De Walnoot voor een rijtoer. Burgemeester Mark Buijs vergezelt de sint en zijn pieten tijdens de tocht. Daarna wordt een feestmiddag gehouden in het gemeenschapshuis aan de Reginahof. Een dag later, op zondag 24 november, maakt Sinterklaas om 13.00 uur een tocht door Lennisheuvel met zijn Zwarte Pieten en fanfare Sint-Arnoldus. Vervolgens vindt in gemeenschapshuis Orion een disco plaats.

De intocht in Esch vindt plaats op 24 november. Om 14.30 uur arriveert de goedheiligman per pakjesboot bij de brug aan de Spankerstraat. De Zwarte Pieten zijn al eerder aanwezig op allerlei plekken in het dorp, zoals Het Nieuwland, De Beemd, Den Bogerd en het plein bij de Sint-Willibrordusschool.

In gemeenschapshuis De Rots wordt vanaf 14.00 uur het evenement 'Sinterklaas viert feest' gehouden. Verschillende Zwarte Pieten zijn in de leer geweest bij dansschool Demmo en ook clowns Erico en Marcell en jongleur Mitchel Drost treden op. Kaartjes kosten drie euro en zijn tot en met vrijdag 22 november te koop bij De Rots en in de winkel Anyfma aan de Stationsstraat. Aan de dagkassa kosten kaarten vijf euro.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Toverboom buisman optiek EmielTechniek Huidtherapie Remax-optimus Podium Boxtel Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro