06:15:16    vrijdag, 18 oktober 2019
brabants centrum logo
Zondag, 14 juli 2013 09:16 uur, laatst gewijzigd op 14 juli 2013 09:19 uur

Opknapbeurt voor Randerodestraat

Opknapbeurt voor Randerodestraat

Op de foto: Zestien appartementen aan de Van Randerodestraat worden grondig gerenoveerd. Alleen het casco is behouden gebleven. (Foto: Gerard Schalkx).

Woonstichting Sint-Joseph is druk bezig met bouwwerkzaamheden in de wijk Selissenwal. In totaal worden 48 appartementen aan Het Schild gesloopt om plaats te maken voor dertig huurwoningen. Voorts worden 21 appartementen aan de Van Randerodestraat gerenoveerd. Een fikse klus die aan het einde van het jaar afgerond moet zijn.

Aan de Van Randerodestraat worden zestien appartementen volledig gestript en gerenoveerd. Het middelste gedeelte van de rij appartementen blijft in tact, deze werd pas later gebouwd en voldoet nog aan de eisen van deze tijd. De betreffende huurders zijn opgevangen in zogenaamde wisselwoningen. Ook hebben enkelen een nieuw huis gevonden.

De huizen aan Het Schild gaan helemaal plat en maken plaats voor prachtige nieuwbouwwoningen. Voorlopig is Sint-Joseph nog bezig in de wijk Selissenwal. Als het project aan de Van Randerodestraat en Het Schild is afgerond, staat de volgende renovatieklus alweer te wachten. Dan gaan de woonstichting aan de slag bij de etagewoningen aan Hof ter Aa, Keizerstraat en Harperhof.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel Geerts advies Olieenzo Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Proef Culinair Beleef Boxtel