13:00:05    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 11 januari 2013 15:17 uur, laatst gewijzigd op 11 januari 2013 15:21 uur

Open huis bij scholen in Boxtel

Open huis bij scholen in Boxtel

Het schoolkeuzemoment staat weer voor de deur. Alle reden voor de schoolverlaters van groep 8 om een bezoek te brengen aan het Jacob-Roelandslyceum (JRL) en het Baanderherencollege (BHC) in Boxtel. Zaterdag 12 januari zwaaien de deuren open en bieden beide scholen een kijkje achter de schermen.

Het Baanderherencollege (BHC) is geopend van 12.00 tot 15.00 uur en organiseert diverse activiteiten, waaronder een speurtocht door de school. Bezoekers krijgen bij het ontvangst een aantal folders en een plattegrond. Daarnaast worden presentatie gehouden over schoolreizen, de TH-klas en vakken als Nederlands, Duits, Maatschappijleer, wiskunde, techniek en zorg en welzijn. Ook het praktijkonderwijs presenteert zich tijdens de open dag in diverse lokalen.

Het JRL opent haar deuren tussen 10.00 en 14.00 uur. Speciale aandacht is er voor de drie profileringen Technasium, Engels-plus en Cultuur en voor de laptopklas. Ook kunnen jongeren via de digitale weg meer informatie krijgen over de middelbare school. Via www.jrl.nl is een digitale plattegrond te bekijken met filmpjes en foto's. (Foto: Peter de Koning).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek Podium Boxtel Alfa Olieenzo EmielTechniek Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support Filipe Geerts advies Huidtherapie TopSlank