11:47:09    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 23 augustus 2013 10:52 uur, laatst gewijzigd op 24 augustus 2013 20:55 uur

Open dag partycentre Denziz

Dansstudio Denziz aan de Stationsstraat in Boxtel noemt zich vanaf heden Partycentre Denziz. Reden voor de naamswijziging is dat de zaal meer ingezet gaat worden voor feesten en partijen. Zaterdag 24 augustus is er vanaf 18.00 uur een open dag.

Bij Denziz is het al langer mogelijk om de zaal te huren voor feesten en partijen. Onlangs werd de ruimte helemaal verbouwd zodat deze nóg meer geschikt is voor evenementen. Toch benadrukt eigenaar Marion Veenstra dat dansen ook onlosmakelijk met Denziz verbonden blijft.

In het nieuwe seizoen wordt lesgegeven in allerlei diverse dansstijlen. Zo kunnen cursisten lessen volgen in stijldansen en zumba. Nieuw dit jaar is zijn de cursussen piloxing en insanity. ,,Deze dansvormen zijn heel populair in Amerika”, vertelt Veenstra. ,,Het is eigenlijk het nieuwe zumba.” Ook DEMMO Streetdance verzorgt cursussen bij Denziz.

Tijdens de open dag wil Veenstra de vernieuwde zaal laten zien, ook worden diverse dansstijlen gepresenteerd.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies EmielTechniek Elan Bikes support Alfa Remax-optimus Olieenzo Podium Boxtel Filipe Geld en Makelaardij Beleef Boxtel TopSlank Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Toverboom Huidtherapie