17:14:39    dinsdag, 02 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 31 januari 2014 16:10 uur, laatst gewijzigd op 31 januari 2014 16:11 uur

Open dag bij Helicon Boxtel

Open dag bij Helicon Boxtel

Helicon Opleidingen organiseert zondag 2 februari tussen 11.00 en 16.00 uur een open dag in het schoolgebouw aan de Schouwrooij. Tijdens de open dag wordt het grondig vernieuwde pand in gebruik genomen.

In het schoolgebouw van Helicon in Boxtel worden vier opleidingen aangeboden, te weten Groen, Grond & Infra, Techniek & Mechanisatie, Tuin, Park & Landschap en Green Engineering. Er worden voorlichtingspresentaties gehouden en tussendoor kunnen bezoekers ook praten met docenten en leerlingen.

De agrotechnische locatie van Helicon aan de Schouwrooij heeft een facelift ondergaan met de vernieuwing van de entree, receptie en aula. Dit in navolging van een nieuwe techniekhal, een opgeknapte schooltuin, de aanschaf van een nieuwe tractor voor Techniek & Mechanisatie en een vernieuwd metaalbewerkinglokaal. Ook is er recent een nieuwe tractor geleverd voor de opleiding Groen, Grond & Infra. (Foto: Peter de Koning).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Beleef Boxtel TopSlank Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus Toverboom Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg buisman optiek Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Elan Bikes support Alfa Geerts advies