02:54:43    dinsdag, 18 februari 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 09 januari 2015 12:00 uur, laatst gewijzigd op 09 januari 2015 12:01 uur

Open dag bij BHC en JRL

Open dag bij BHC en JRL

Het Jacob-Roelandslyceum (JRL) aan de Grote Beemd en het Baanderherencollege (BHC) aan de Baanderherenweg in Boxtel staan zaterdag 10 januari in het teken van een open dag. Achtstegroepers die in de zomer de overstap maken naar de middelbare school, hun ouders en andere belangstellenden zijn die dag welkom.

Bij JRL, dat tussen 10.00 en 14.00 uur geopend is, maken bezoekers kennis met alles wat de school te bieden heeft. Zo wordt onfrt meer uitleg gegeven over de verschillende richtingen (havo, vwo, atheneum en gymnasium), vakken en profileringen (Cultuur, Engels Plus. Technasium en Econasium).

Ook bij het BHC wordt uitleg gegeven over de verschillende richtingen (van praktijkonderwijs tot de T/H-klas) en vakken. Bezoekers krijgen uitleg van docenten, maar ook van leerlingen.

Raadpleeg voor meer informatie over beide scholen hun websites: www.jrl.nl en www.bhc.nl. (Foto: Peter de Koning).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Remax-optimus buisman optiek TopSlank Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Filipe Geerts advies Geld en Makelaardij Toverboom Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Doornmalen electro Huidtherapie