21:02:46    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 25 september 2014 14:10 uur, laatst gewijzigd op 25 september 2014 14:15 uur

Op tv in Dommelland Live...

Op tv in Dommelland Live...

Op de foto: In de herfstvakantie is landgoed Velder in Liempde weer het decor voor circustheaterfestival Circo Circolo. (Foto: Gerard Schalkx).

In de lokale televisie-uitzending Dommelland Live wordt dinsdag 30 september onder meer vooruitgeblikt op de Kinderboekenweek die van 1 tot 12 oktober duurt en, vanwege de zestigste editie, het thema ‘Feest’ heeft meegekregen. In Boxtel is het helemaal feest omdat vrijdag 10 oktober (10-10) de tiende editie van het Kinderboekenbal wordt gehouden: niet in de bibliotheek maar in de brede school Wilgenbroek.

In de studio schuift ook Frans van Boeckel aan tafel. Hij vertelt over het onderhoud van landgoed Velder vandaag de dag. Onder meer met de organisatie van evenementen als circustheaterfestival Circo Circolo, dat in de herfstvakantie weer van stapel loopt. Daarbij ook aandacht voor het promconcert dat de jubilerende fanfare Concordia in de circustent gaat verzorgen op maandag 20 oktober. Het muziekkorps treedt daarbij onder meer op met musicalzanger Jamai.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro buisman optiek Geld en Makelaardij Huidtherapie EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Toverboom Geerts advies Alfa Elan Bikes support Filipe Remax-optimus