10:22:09    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 05 maart 2013 16:53 uur, laatst gewijzigd op 05 maart 2013 16:54 uur

'Op Sterk Water' in Podium

\'Op Sterk Water\' in Podium

De cabaretiers van Op Sterk Water staan zaterdag 9 maart in Podium Boxtel. Improvisatie is de grote kracht van het vijftal, dat momenteel met de hilarische show ALFA door Nederland toert.

Nooit eerder stond een grappiger collectief op de planken dat op unieke wijze avond aan avond een voorstelling volledig vanuit het niets kan laten ontstaan, zo melden critici. ALFA is de nieuwe theatervoorstelling van Op Sterk Water.

Al twaalf jaar lang laten deze muzikale en taalvirtuoze comedians aan Nederland zien wat improvisatiecabaret is. Met hun nieuwe voorstelling bevestigen ze deze rol als voorlopers. Op Sterk Water verzon een flink aantal nieuwe onderdelen, bedacht een uniek decor en gaf voor het eerst sinds de oprichting een titel aan hun show.

De voorstelling in Podium Boxtel begint zaterdag om 20.15 uur, kaarten kosten 16,50 euro en zijn te koop bij boekhandel Elckerlijc, UITpunt Boxtel en zolang de voorraad strekt aan de zaal.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Elan Bikes support Olieenzo Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij buisman optiek Remax-optimus Geerts advies EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel TopSlank Beleef Boxtel Alfa Huidtherapie