13:58:35    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 28 februari 2014 22:33 uur, laatst gewijzigd op 28 februari 2014 22:35 uur

Ook buurtmoestuin Selissenwal

Ook buurtmoestuin Selissenwal

Op de foto: De wethouders Tossy de Man en Peter van de Wiel opende vorige week zaterdag een buurtmoestuin bij Hoogheem. Ze werden geassisteerd door David Andreae (links) en hovenier Rogier Biekens. (Foto: Albert Stolwijk).

Na Boxtel-Oost krijgt ook de wijk Selissenwal zijn eigen buurtmoestijn. Twee weken na de officiële opening van de moestuin bij de flats van Hoogheem opent Transition Town Boxtel zaterdag 8 maart om 12.00 uur een moestuin op de hoek van de Poolsestraat en de Harperhof.

Vanaf komend voorjaar kunnen bewoners tuinieren in de gezamenlijke moestuin. Deze is de afgelopen weken ingericht en is nu klaar voor gebruik. Zaterdag zal Marria van den Hoven, raadslid namens INbox en voorzitter van Platform Selissen, de tuin openen, met assistentie van wijkwethouder Willie van de Langenberg.

Daarnaast zal wethouder Peter van de Wiel een Groene Handdruk uitreiken aan de deelnemers. Ook initiatiefnemer Transition Town Boxtel, Zorggroep Elde en Woonstichting Sint-Joseph zijn aanwezig.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 6 maart.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Modecentrum Frans Theelen buisman optiek Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus Doornmalen electro Beleef Boxtel Geerts advies Meubelmakerijdenberg Olieenzo Podium Boxtel TopSlank Filipe Toverboom