05:56:23    donderdag, 27 februari 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 03 september 2014 15:18 uur, laatst gewijzigd op 03 september 2014 15:22 uur

Oogstdagen in Gemonde

Oogstdagen in Gemonde

Op de foto: Eigenaar Els Verschuren poseert op het kampeerterrein bij theaterboerderij Op 't Hogt in het buitengebied van Gemonde. (Foto: Stefan Latijnhouwers).

Bij theaterboerderij Op 't Hogt aan de Vogelenzang 2 in het buitengebied van Gemonde worden komend weekeinde oogstdagen gehouden. Zaterdag 6 september is het publiek welkom om 09.00 en zondag 7 september vanaf 10.00 uur, de entree is gratis.

Eigenaar Els Verschuren gaat samen met de deelnemers appels plukken om er iets lekkers van te maken. ,,Komend weekeinde gaan we al onze appels, peren en pruimen oogsten en verwerken tot appelmoes, sap, stroop en chutney. Mensen kunnen alle producten kopen of bestellen."

Het is ook mogelijk om bij de boerderij te kamperen of om een dag te komen. Belangstellenden die de lunch willen gebruiken voor 10 euro (inclusief koffie en thee) worden verzocht zich aan te melden via telefoonnummer (073) 547 99 73.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe TopSlank Geerts advies buisman optiek Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Olieenzo Geld en Makelaardij Toverboom Podium Boxtel