13:38:44    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 21 juli 2011 15:47 uur, laatst gewijzigd op 21 juli 2011 15:48 uur

One Two Trio steunt wandelaars

One Two Trio steunt wandelaars

Op de foto: Joris Cijffers (links), Freek van Daal (midden) en René Cijffers (rechts) poseren in de studio van Giel Beelen.

De Boxtelse feestband One Two Trio is tijdens de Vierdaagse in Nijmegen elke ochtend live te horen in de uitzending van deejay Giel Beelen op radiostation 3FM. Freek van Daal, Joris en René Cijffers ondersteunen de wandelaars tussen 06.00 en 10.00 uur met vrolijke nummers.

Het drietal was vorig jaar ook aanwezig tijdens de Vierdaagse, toen was de band één dag te gast bij Beelen. ,,Er is een grote klik tussen One Two Trio, Giel Beelen en zijn redactie”, vertelt Freek van Daal. ,,We vullen elkaar goed aan en zijn daarom door Giel gevraagd als huisband.”

Tijdens de Vierdaagse is de band elke dag rond 05.15 uur aanwezig om zich klaar te maken voor de live-uitzending. ,,Het is wel heftig”, vindt Van Daal. ,,We moeten toch vier uur lang liedjes spelen en reageren op de gebeurtenissen tijdens de Vierdaagse. We proberen de sfeer erin te houden en de wandelaars met onze muziek een hart onder de riem te steken.”

Volgens Van Daal is het uniek dat een band als One Two Trio op 3FM te horen is. ,,We zijn geen typische 3FM-band”, zegt hij stellig. ,,We vinden het echter harstikke leuk om te doen, wat ons betreft zijn we volgend jaar weer van de partij. Al wordt dat lastiger in verband met de vakantie.” Lachend: ,,Ach, dan komt Giel met de Vierdaagselopers maar naar ons vakantieadres toe.”

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Filipe Geerts advies Olieenzo Elan Bikes support Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Doornmalen electro Geld en Makelaardij TopSlank Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Alfa buisman optiek EmielTechniek Podium Boxtel