00:32:16    zaterdag, 04 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 27 maart 2014 18:39 uur, laatst gewijzigd op 03 april 2014 14:44 uur

Onderzoek naar steekincident Boxtel

Onderzoek naar steekincident Boxtel

De politie is op zoek naar getuigen van een steekincident in Boxtel op donderdag 27 februari. Een 20-jarige man uit Bunde werd op die dag tijdens een ruzie in de Rechterstraat meerdere malen gestoken.

Rond 02.30 uur liep het slachtoffer over de Rechterstraat op weg naar zijn logeeradres. Er ontstond ruzie tussen enkele jongeren en de man raakte daarbij betrokken. Het slachtoffer lag op de grond en werd geschopt, geslagen en meerdere malen in zijn rug gestoken. De man kon naar huis komen en merkte de volgende dag dat hij onder het bloed zat en verwondingen had aan zijn gezicht.

Het slachtoffer heeft melding gemaakt bij de politie die een onderzoek is gestart. Omdat de man had gedronken, kon hij zich niet alles herinneren. Dankzij diverse verklaringen hebben rechercheurs meer informatie gekregen, de dader is echter nog niet gevonden. De politie roept getuigen op zich te melden via www.politie.nl of telefoonnummer 0900-88 44. Men kan ook anoniem tips doorgeven via 0800-70 00.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Toverboom Beleef Boxtel Filipe Elan Bikes support Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg buisman optiek Podium Boxtel Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Alfa Huidtherapie Geerts advies Geld en Makelaardij