14:33:02    woensdag, 15 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 23 juni 2014 22:19 uur, laatst gewijzigd op 23 juni 2014 22:22 uur

Onderscheiding voor kampioenen

Onderscheiding voor kampioenen

Op de foto: De Boxtelse sportkampioenen poseren in de raadzaal met wethouder Herman van Wanrooij. (Foto: Peter de Koning).

In de raadzaal van de gemeente Boxtel zijn maandagavond de sportkampioenen gehuldigd. Zaterdag werden al 400 jeugdkampioenen in het zonnetje gezet, maandag waren de senioren aan de beurt.

Sportwethouder Herman van Wanrooij reikte onderscheidingen uit aan individuele sporters én teams. Ook maakte hij bekend wie de titels sportjunioren, sportvrouw en sportteam van het jaar behaalden. Hierbij vielen motorcrossers Kay Karssemakers, ponyruiter Lisa Bekkers, taekwondoka Jolijn van Eisden en het eerste team van voetbalclub ODC in de prijzen.

Van Wanrooij roemde de goede prestaties van de Boxtelse sporters. ,,Het is duidelijk dat Boxtel een échte sportgemeente is", stelde de wethouder. ,,In totaal zijn er dit seizoen 68 titels behaald en daar mogen we heel trots op zijn."

Een overzicht van de maandagavond gehuldigde sportteams en individuele sporters is hier te vinden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Doornmalen electro Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Filipe Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel EmielTechniek buisman optiek Geld en Makelaardij Elan Bikes support Geerts advies Toverboom Meubelmakerijdenberg Alfa