10:20:24    donderdag, 20 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 27 februari 2014 16:21 uur, laatst gewijzigd op 27 februari 2014 16:22 uur

Ondernemersborrel in Boxtel

Ondernemersborrel in Boxtel

Café De Borrel aan de Rechterstraat in Boxtel stroomt vrijdag 28 maart vol met jonge ondernemers. Ze nemen deel aan de eerste netwerkborrel die Tom Schellekens (24) uit Liempde organiseert. Schellekens wil bereiken dat ook voor ondernemers tot 30 jaar contactmomenten ontstaan waar informatie wordt uitgewisseld en wellicht een zakelijke opdracht verkregen kan worden.

De belangstelling voor de netwerkborrel is groot, zegt Schellekens. Deelnemers zijn afkomstig uit allerlei branches, variërend van webdesign en horeca tot de bouwsector. Hoewel de initiatiefnemer een leeftijdsgrens van 30 jaar aanhoudt, zullen iets oudere ondernemers niet geweigerd worden. ,,Het gaat om het idee dat vooral jongere ondernemers kennis met elkaar maken tijdens een high beer of high wine. En als er hier en daar een zakelijke opdracht uitrolt is dat mooi meegenomen.”

De netwerkborrel is bedoeld voor ondernemende jongeren uit de hele gemeente Boxtel. Initiatiefnemer Schellekens verheugt zich erop iets over zijn bedrijf ATS Verhuur te kunnen vertellen. ,,Ik zal aangeven dat ik scholen benader met de vraag of ze attracties willen huren tijdens de Koningspelen in april. Zo lijkt het me ook interessant te weten waarmee leeftijdsgenoten bezig zijn om zichzelf in de markt te zetten.”

De netwerkbijeenkomst in De Borrel begint op 28 maart om 19.30 uur. Meer informatie en aanmelding: atsverhuur@gmail.com. In de papieren editie van Brabants Centrum staat abuseivelijk vermeld dat de borrel al morgen, vrijdag 28 februari wordt gehouden. Dat moet 28 maart zijn.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Modecentrum Frans Theelen TopSlank Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Olieenzo Doornmalen electro Huidtherapie Remax-optimus