21:31:40    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 10 juli 2013 15:40 uur, laatst gewijzigd op 10 juli 2013 16:10 uur

Onderhoud Dommelbad in zomer

Onderhoud Dommelbad in zomer

In de zomerperiode vindt jaarlijks groot onderhoud plaats bij Het Dommelbad aan de Schijndelseweg. Het zwembad is hierdoor gesloten van maandag 12 tot en met woensdag 21 augustus.

Een bureau heeft in opdracht van de gemeente Boxtel onderzoek gedaan naar de staat van het tegelwerk in het zwembad. Het Dommelbad kampt sinds de opening in 2006 met tegels die loskomen van de muren. De politieke partij Balans stelde hierover vorig jaar vragen aan het college van B. en W. Uit het onderzoek van het bureau blijkt dat vervanging van deze tegels de oplossing is. Deze werkzaamheden worden tijdens de sluiting uitgevoerd.

Ook worden herstelwerkzaamheden uitgevoerd bij kleedruimten en andere delen van het gebouw. Deze werkzaamheden vinden voorafgaand aan en na de algehele sluiting plaats. Bezoekers zullen hier geen hinder van ondervinden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Podium Boxtel Geerts advies Doornmalen electro Geld en Makelaardij Beleef Boxtel TopSlank Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Elan Bikes support Toverboom Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Alfa Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie