19:37:03    donderdag, 04 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 03 januari 2013 11:52 uur, laatst gewijzigd op 03 januari 2013 11:59 uur

Omroep Dommelland maakt 'viral'

Omroep Dommelland maakt \'viral\'

Op de foto: De opnames voor het promotiefilmpje vonden plaats op dinsdag 11 december. Het Boxtelse café Becoloth en dienstencentrum De Kloosterhof vormden het decor voor de opnames. (Foto: Albert Stolwijk).

Met een 47 seconden durend reclamefilmpje vestigt de lokale omroep Dommelland sinds woensdag de aandacht op het digitale kanaal 47 van Ziggo waarop voortaan wordt uitgezonden.

Onder het motto ’Zet hem op! 47’ komen tijdens de zogeheten viral tal van plaatselijke prominenten in beeld om televisiekijkers te attenderen op de nieuwe en vooral verbeterde mogelijkheden om de uitzendingen van Dommelland te bekijken. 

Acteur Geert Hoes, burgemeester Hans van Brummen, schoonheidskoningin Shauny Bult en componist/producer Roel Jongenelen komen voorbij in het filmpje om de digitalisering van de omroep te promoten. En natuurlijk Michael van Gerwen, die op Nieuwjaarsdag dan weliswaar de WK-finale van dartsbond PDC verloor, maar op dit moment de meest populaire Boxtelaar is.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Remax-optimus Filipe TopSlank Podium Boxtel Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Alfa Geld en Makelaardij Geerts advies EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support