21:44:16    maandag, 13 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 09 juni 2014 17:28 uur, laatst gewijzigd op 09 juni 2014 18:53 uur

Oldtimerdag even stil door hoosbui

Oldtimerdag even stil door hoosbui

Op de foto: Deze Ferrari-raceauto trok veel bekijks tijdens de Brabantse Oldtimerdag. (Foto: Stefan Latijnhouwers).

In Liempde raken ze niet zo snel in paniek. Tijdens de veertiende editie van de Brabantse Oldtimerdag werden de deelnemers en bezoekers maandag op Tweede Pinksterdag rond 13.00 uur overvallen door extreem weer in de vorm van hoosbuien en harde windstoten.

Iedereen zocht vervolgens een veilig heenkomen, waardoor de kort daarvoor nog druk bevolkte centrumstraten en het Concordiapark in één keer leegstroomden. Maar nadat het grootse leed geleden was, liet de organisatie bij monde van voorzitter Paul Saris van de nostalgische vereniging Terug in d’n Tèd en jurylid Rien Schuurmans weten dat het evenement snel hervat zou worden met de klassieke auto’s (voertuigen tot en met 1975). Dat gebeurde ook.

Andere categorieën als de bromfietsen, oldtimers, solexen, motoren en klassieke tractoren waren voor de bui losbarstte al van start gegaan. In totaal namen ongeveer zevenhonderd oude voertuigen deel aan het evenement.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Podium Boxtel Remax-optimus Filipe Toverboom TopSlank buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Elan Bikes support Geerts advies Alfa Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Huidtherapie Doornmalen electro Olieenzo