00:28:47    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 20 juni 2014 11:31 uur, laatst gewijzigd op 20 juni 2014 11:33 uur

ODC start met sloop clubhuis

ODC start met sloop clubhuis

Op de foto: Beeld van de sloop van de kleedkamers van voetbalclub ODC, Ook de kantine gaat op korte termijn tegen de vlakte. (Foto: Annelieke van der Linden).

Voetbalclub ODC is deze week aan het Essche Heike in Boxtel begonnen met de sloop van het clubhuis en de kleedlokalen. Na de zomervakantie neemt ODC het nieuwe clubgebouw in sportpark Wagenaars in gebruik.

De voorbije jaren heeft ODC het sportpark flink gerenoveerd. Dat begon met de aanleg van twee kunstgrasvelden, die inmiddels al enkele seizoenen in gebruik zijn.

Thans is het nieuwe clubhuis bijna klaar voor gebruik; de sloop van de houten kantine en de kleedlokalen is opgepakt door de firma Van Pinxteren uit Boxtel. De verwachting is dat de gebouwen in korte tijd weg zijn.

Na de zomervakantie neemt ODC het nieuwe clubhuis officieel in gebruik. De club werkt nog aan de inrichting van een parkeerterrein aan het Essche Heike. Aan de Molenwijkseweg komt een entree voor fietsers.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Podium Boxtel EmielTechniek Alfa Toverboom Filipe Doornmalen electro buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Elan Bikes support Geerts advies Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij