10:03:32    donderdag, 20 februari 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 24 mei 2014 19:01 uur, laatst gewijzigd op 24 mei 2014 19:12 uur

ODC-jeugd leeft zich uit...

ODC-jeugd leeft zich uit...

Op de foto: De buikschuifbaan, een van de spellen tijdens Ducky Day, de afsluiting van het jeugdseizoen bij ODC. (Foto: Henk van Weert).

De jeugd van de Boxtelse voetbalclub ODC heeft het voetbalseizoen afgesloten met een sport- en speldag. Op een zonovergoten zijterrein in sportpark Molenwijk leefden mini’s en pupillen zich tijdens Ducky Day uit in partijtjes voetbal, maar ook met buikschuiven, een hindernisbaan en natuurlijk penalty schieten.

E3-pupil Bram Verhoeven en C2-junior Luz Brandt werden uitgeroepen tot de twee meest sportieve jeugdleden van de club en ontvingen elk de Antoon van den Biggelaar Wisselbokaal. Die werd voor de tweede keer uitgereikt door de broers Henri, Frank en Arthur van den Biggelaar ter nagedachtenis aan hun in 2011 overleden vader.

Kijk voor een fotoreportage op de Facebookpagina van Brabants Centrum.

 

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Huidtherapie TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Filipe Toverboom buisman optiek Olieenzo Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Geerts advies Remax-optimus