04:47:03    donderdag, 27 februari 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 06 september 2014 19:11 uur, laatst gewijzigd op 06 september 2014 19:13 uur

ODC is trots op 't Neij Heike

ODC is trots op \'t Neij Heike

Op de foto: Stephan Meister juicht als hij ziet dat 't Neij Heike, de naam die hij bedacht, de nieuwe naam is van de ODC-accommodatie in sportpark Wagenaars. (Foto: Annelieke van der Linden).

’t Neij Heike. Dat is de naam van het nieuwe clubhuis van voetbalvereniging ODC in sportpark Wagenaars aan het Essche Heike. Voetballers Sander Heesakkers en Frank van der Struijk drukten samen met Mandy van den Wijngaert en Stephan Meister, die allebei een naam voor de accommodatie verzonnen, op een rode knop, zodat het zwarte doek naar beneden viel. Tot zijn grote vreugde zag Stephan Meister dat zijn inzending ’t Neije Heike de meeste stemmen had gekregen.

Voorafgaand aan de officiële opening vond de gehele middag een jeugdtoernooi plaats in het sportpark. Nadat alle winnende teams hun prijzen hadden gekregen, verzamelde het publiek zich rondom het podium dat voor het clubgebouw was opgesteld. Televisiester Geert Hoes, zelf oud-voetballer van ODC, riep voorzitter Ton Jonkers, sportwethouder Herman van Wanrooij, voetballers Heesakkers en Van der Struijk en leden Van den Wijngaert één voor één het podium op. Zij waren allemaal onder de indruk van de nieuwe accommodatie. ,,Hier staat een trotse voorzitter”, sprak Jonkers. ,,Met de wilskracht van vele vrijwilligers hebben we het voor elkaar gekregen. En het resultaat mag er zijn.” Wethouder Van Wanrooij dook nog even de geschiedenis in. ,,Het dossier ODC kabbelt al jaren voort. Dit complex ziet er geweldig mooi uit, maar we zijn er nog niet.” Van Wanrooij doelde op de renovatieplannen voor sportpark Molenwijk.

Nadat ook het nieuwe scorebord werd onthuld en de jeugdleden rode, witte en blauwe ballonnen oplieten, was het tijd voor het duel ODC A1 en het kampioenselftal uit 1998. Dat dit kampioensteam het voetballen nog niet verleerd was, bleek uit de eindstand: 2-1 in het voordeel van deze ploeg.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Filipe Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Geld en Makelaardij Remax-optimus buisman optiek Modecentrum Frans Theelen EmielTechniek Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geerts advies TopSlank Beleef Boxtel Olieenzo