10:09:07    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Zondag, 31 maart 2013 09:28 uur, laatst gewijzigd op 31 maart 2013 11:14 uur

ODC en koploper in evenwicht

ODC en koploper in evenwicht

Op de foto: Beeld van een eerdere ontmoeting tussen de aartsrivalen ODC en Boxtel in december 2011. (Archieffoto Gerard Schalkx).

Het eerste seniorenteam van de Boxtelse voetbalvereniging ODC heeft zaterdagmiddag een punt overgehouden aan het thuisduel met koploper CHC.

Aartsrivaal Boxtel verloor uit tegen het het eveneens hooggeklasseerde Helvoirt met 2-1 en is daardoor nu terug te vinden op de derde plaats van de ranglijst met 33 punten uit zeventien wedstrijden.

Helvoirt is nu tweede met 35 punten, CHC blijft lijstaanvoerder met 37 punten. ODC handhaaft zich in de middenmoot. De tricolores hebben nu 24 punten uit zeventien wedstrijden. Paasmaandag wacht in Sportpark Molenwijk de Boxtelse voetbalklassieker tegen Boxtel. De wedstrijd begint om 14.30 uur. De E1-teams van ODC en Boxtel spelen een voorwedstrijd.

 

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Alfa Podium Boxtel EmielTechniek Doornmalen electro Beleef Boxtel Filipe Elan Bikes support Olieenzo Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Huidtherapie Remax-optimus