16:31:08    dinsdag, 25 februari 2020
brabants centrum logo
Zondag, 29 mei 2011 20:30 uur, laatst gewijzigd op 29 mei 2011 20:32 uur

ODC en Boxtel winnen weer

ODC en Boxtel doen het prima in de nacompetitie. Derdeklasser ODC won verrassend met 1-4 van SBC in Son en Breugel, vierdeklasser Boxtel klopte in sportpark Munsel de voetballers van Bergeijk.

ODC is een stap dichter bij promotie naar de tweede klasse. Na de verliesbeurt tegen SBC vorige week in eigen huis (2-3), leek de volgende ronde erg ver weg. Maar met een 1-4 zege in Son en Breugel gaan de mannen van Aschwin van Kessel overtuigend door.

Na een 1-0 achterstand zorgden Sherrel Geertruida (driemaal) en Rob Scholten voor de verdiende zege. Op Hemelvaartsdag (2 juni) en op zondag 5 juni ontmoet ODC het sterke BVV uit 's-Hertogenbosch. Inzet van de tweestrijd is een ticket voor de tweede klasse. ODC speelt eerst uit.

Vierdeklasser Boxtel is ook dicht bij de volgende ronde. Nadat vorige week Waalre werd afgetroefd, won het team van Ben Hoek zondag in eigen huis met 3-0 van Bergeijk. Op Hemelvaartsdag kan Boxtel zich plaatsen voor de laatste ronde van de nacompetitie.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Filipe Remax-optimus EmielTechniek buisman optiek Olieenzo Geld en Makelaardij Toverboom Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies TopSlank Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg