04:15:48    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 03 oktober 2011 21:59 uur, laatst gewijzigd op 05 oktober 2011 16:47 uur

ODC blijft in park Molenwijk

ODC blijft in park Molenwijk

Op de foto: Voetbalclub ODC komt na veertien jaar tot inkeer en kiest ervoor sportpark Molenwijk te renoveren. (Archieffoto: Albert Stolwijk).

Het bestuur van de Boxtelse voetbalclub ODC houdt niet langer vast aan samenvoeging van de huidige accommodaties op het Essche Heike. Omdat realisatie van dat plan nog jaren zal duren, kiest men nu voor renovatie van sportpark Molenwijk.

Verhuizing naar een compleet nieuwe accommodatie op het Essche Heike zal nog minimaal zes tot zeven jaar duren, zo heeft sportwethouder Willie van de Langenberg onlangs aan het ODC-bestuur laten weten. Die termijn is voor de club onacceptabel, zo is te lezen op de website van de voetbalclub. Vrijdag 14 oktober mogen de leden zich in de jaarvergadering uitspreken over het alternatief om de bestaande clubgebouwen en het hoofdveld in sportpark Molenwijk op te knappen.

Verplaatsing van manege De Langspier is de reden waarom de samenvoeging van de accommodaties van ODC nog jaren op zich wachten. ,,En mogelijk langer als juridische procedures volgen om de manege elders een plek te geven", zo vertelde wethouder Van de Langenberg maandagavond. Diverse raadsfracties vroegen naar de stand van zaken tijdens de begrotingsbehandeling in de commissie Maatschappelijke Zaken.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Geerts advies Geld en Makelaardij TopSlank EmielTechniek Filipe Huidtherapie Toverboom Remax-optimus Olieenzo Elan Bikes support buisman optiek