14:51:28    woensdag, 15 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 07 juni 2014 14:04 uur, laatst gewijzigd op 09 juni 2014 13:38 uur

ODC C1 wint bekerfinale

ODC C1 wint bekerfinale

Op de foto: De selectie van de C1-junioren van ODC. De ploeg heeft na het kampioenschap ook beslag gelegd op de beker. (Foto: Peter de Koning)

De C1-junioren van ODC hebben zaterdag de 'dubbel' in de wacht gesleept. Nadat het team van trainer-coach Jurrie van den Broek eerder al het kampioenschap veroverde en daarmee terugkeert in de eerste klasse, werd zaterdag op het terrein van Spoordonkse Boys de bekerfinale tegen Emplina C2 met 2-0 gewonnen.

Sem Melis zorgde halverwege de eerste helft voor de openingstreffer. Hoewel de Boxtelse tricolores het betere van het spel hadden, bleef het duel spannend tot op het einde. Uiteindelijk was het Quin van Soest die vlak voor tijd aan alle onzekerheid een einde maakte en de wedstrijd besliste: 2-0.

Nadat het feest door de spelers, begeleiders en supporters alvast ingezet werd in Spoordonk, stond zaterdagmiddag een barbecue op het programma. Daarmee werd het zeer succesvolle seizoen op passende wijze afgesloten.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Remax-optimus Filipe TopSlank Podium Boxtel Alfa Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Elan Bikes support EmielTechniek buisman optiek Toverboom Beleef Boxtel Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen