09:20:13    zondag, 23 februari 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 12 maart 2014 17:10 uur, laatst gewijzigd op 12 maart 2014 17:11 uur

Nog kaarten voor Liempds Stukske

Nog kaarten voor Liempds Stukske

Donderdag 13 maart gaat de nieuwe voorstelling van 't Liempds Stukske, voorheen KPJ Toneel, in première. Ook vrijdag 14 en zaterdag 15 maart speelt de vereniging de klucht 'Het laat de pastoor koud' in 't Hof van Liempde.

Pastoor De Bonte van de parochie heeft de bisschop en de Afrikaanse zustergemeente Bouli-Bouli om geldelijke steun gevraagd. De parochie verkeert namelijk in financiële moeilijkheden door onder meer de rekening van de plaatselijke drankhandel. De bisschop stuurt zijn secretaresse om te ontdekken of de parochie nog wel levensvatbaar is. En natuurlijk loopt het allemaal niet zoals de pastoor had gehoopt… ’t Liempds Stukske belooft een hilarisch toneelstuk met een verrassend eind.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar, deze kosten acht euro en zijn verkrijgbaar via telefoonnummer 06-43 50 46 74. Bij ’t Hof van Liempde zijn vip-kaarten verkrijgbaar, deze kosten veertig euro.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Huidtherapie buisman optiek Doornmalen electro Remax-optimus Geerts advies Beleef Boxtel TopSlank Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel Olieenzo Geld en Makelaardij Filipe Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen