07:38:12    zondag, 07 juni 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 12 april 2014 14:43 uur, laatst gewijzigd op 12 april 2014 14:43 uur

Nog kaarten voor Eftelingconcert

Nog kaarten voor Eftelingconcert

Op de foto: Zeven jaar geleden voerde Boxtel's Harmonie ook al eens met veel succes het Eftelingconcert uit. (Foto: Gerard Schalkx).

Nog niet alle toegangskaartjes zijn verkocht voor het concert ’Rondwandeling door de Efteling’ dat Boxtel’s Harmonie zaterdagavond en zondagmiddag vertolkt in het Jacob-Roelandslyceum. Tijdens de familievoorstelling worden synchroon aan de muziek videobeelden uit het attractiepark vertoond, ook vertellers en een dansgroep van Tiga Health & Beauty komen in actie. Daarnaast vervult de plaatselijke violiste Daniëlle van Berkom een hoofdrol.

Oud-Boxtelaar Mari van Gils smeedde alle bekende deuntjes uit de Efteling ooit aaneen tot een compleet concert dat in twee delen wordt uitgevoerd. In anderhalf uur tijd wordt, met onderbreking van een pauze, de luisteraar meegevoerd door het bekende attractiepark in Kaatsheuvel. Bezoekjes aan het Land van Laaf, Carnaval Festival, Fata Morgana, Vogel Rok en Villa Volta om maar eens wat te noemen, het komt allemaal voorbij.

Het Eftelingconcert wordt tweemaal uitgevoerd. Zaterdag 12 april begint het optreden in de aula van het Jacob-Roelandslyceum om 19.00 uur. Voor deze voorstelling zijn nog kaarten aan de zaal beschikbaar. Zondag 13 april klinkt de muziek vanaf 14.30 uur. Beide keren is de zaal een halfuur voor aanvang geopend. Het opleidingsorkest van Boxtel’s Harmonie verzorgt een kort voorprogramma in de Bracbantzaal. Voor kinderen die hun aandacht niet bij de uitvoering kunnen houden, wordt in deze zaal ook een speelhoekje ingericht.

Kaartjes kosten 7,50 euro; kinderen tot en met 12 jaar mogen voor 2,50 euro binnen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Remax-optimus Huidtherapie Toverboom Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support Olieenzo Alfa Café zaal Kloosterzicht Filipe Geerts advies Doornmalen electro TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek