07:32:04    zaterdag, 20 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 10 september 2013 15:09 uur, laatst gewijzigd op 15 september 2013 17:42 uur

Nog geen sluiting peuterspeelzalen

Nog geen sluiting peuterspeelzalen

De dreigende sluiting van een aantal peuterspeelzalen in Boxtel is tot het einde van dit jaar van de baan. De komende maanden wordt gezocht naar oplossingen om de kosten van kinderopvang in Boxtel te drukken, zo meldde wethouder Tossy de Man dinsdag.

Begin dit jaar werd de noodklok geluid door directeur Hindrik Schuurman van Kindertuin. Hij gaf aan dat het peuterspeelzalenwerk in financiële nood verkeerde en dat er sluiting dreigde voor drie kindercentra in de gemeente Boxtel. Na gesprekken tussen de gemeente Boxtel, schoolbestuur Sint-Christoffel, de kinderopvang en verschillende ouders zijn de peuterspeelzalen tot 1 januari 2014 veiliggesteld. ,,Door middel van een bijdrage van de gemeente Boxtel en schoolbestuur Sint-Christoffel hebben we de tijd en de ruimte om te kijken hoe we het peuterspeelzaalwerk de komende jaren gaan inrichten”, aldus wethouder De Man. (Foto: Albert Stolwijk).

Lees meer over het peuterspeelzaalwerk in Brabants Centrum van donderdag 12 september.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Olieenzo