04:32:00    donderdag, 13 augustus 2020
brabants centrum logo
Zondag, 30 november 2014 22:09 uur, laatst gewijzigd op 30 november 2014 22:11 uur

Nieuwe voorzitter Scouting

Nieuwe voorzitter Scouting

Op de foto: Foto van links naar rechts: Mario, Olga, Janneke, Annemarie en Astrid

Tijdens de groepsraad van 28 november heeft Scouting Boxtel 2 nieuwe bestuursleden benoemd en verwelkomd. Vanaf 28 november zal Mario de Keijzer actief zijn als voorzitter en Astrid van Overbeek als algemeen bestuurslid. Met de komst van deze 2 nieuwe leden heeft Scouting Boxtel weer een voltallig bestuur.

Mario de Keijzer heeft het afgelopen half jaar al een kijkje genomen in de keuken van Scouting Boxtel. Tijdens de groepsraad vertelde hij zeer enthousiast en verrast te zijn door de hoeveelheid enthousiaste vrijwilligers en mensen die zich belangeloos inzetten voor een ander.

Mario lichtte toe waarom hij voorzitter wilde worden bij Scouting Boxtel: “Scouting is een maatschappelijk verantwoorde organisatie welke in mijn ogen een wezenlijke bijdrage levert aan onze maatschappij. Mensen laten groeien (zowel leden als vrijwilligers). Ik geloof in het feit dat je als persoon zelf rijker wordt als je een wezenlijke bijdrage kunt leveren aan onze maatschappij. Dat je jongeren met elkaar in contact kunt laten komen en ervaringen laat delen waardoor ze zelf kunnen groeien.”

Astrid van Overbeek is al ruim 20 jaar actief voor Scouting Boxtel, als staflid, teamleidster en penningmeester van de welpen had ze afgelopen zomer besloten dat het tijd was om dit stokje over te dragen. Ze wilde graag actief blijven voor de vereniging en heeft besloten om dit door middel van een bestuursfunctie in te kleden.

Door de komst van deze nieuwe bestuursleden heeft Scouting Boxtel weer een voltallig bestuur en kan de vereniging zich de komende jaren goed inzetten op de toekomstbestendigheid van Scouting en de verdere ontwikkelingen binnen de vereniging.

Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Podium Boxtel TopSlank Geerts advies Geld en Makelaardij Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek buisman optiek Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg Olieenzo Doornmalen electro Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel