RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
07:19:56    vrijdag, 19 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 13 september 2013 13:26 uur, laatst gewijzigd op 13 september 2013 13:28 uur

Nieuwe stenen op Breukelsplein

Nieuwe stenen op Breukelsplein

Op de foto: De vervanging van de straatstenen op het Breukelsplein is vrijdagochtend van start gegaan en duurt tot 27 september. (Foto: Marc Cleutjens).

Het Breukelsplein gaat opnieuw op de schop. De gemeente Boxtel maakte deze week bekend dat de stenenleverancier bij de start van de werkzaamheden de verkeerde klinkers heeft geleverd. Vanwege de kermis is toen besloten het Breukelsplein toch te bestraten. Tot en met vrijdag 27 september wordt een groot aantal straatstenen vervangen.

De werkzaamheden aan het Breukelsplein beginnen vrijdag 13 september nabij de entree aan de Prins Bernhardstraat. Ook zaterdag 14 september wordt door de aannemer doorgewerkt en worden de straatstenen vervangen ter hoogte van het KPN-zendstation. Deze werkzaamheden hebben geen gevolgen voor de parkeercapaciteit; alle parkeerplekken zijn komend weekeinde beschikbaar, mede vanwege de koopzondag die 15 september op de rol staat. Het Breukelsplein is tot en met zondag via beide entrees bereikbaar.

Vanaf maandag 16 september kan het plein alleen bereikt worden vanaf de Breukelsestraat. Vanaf dat moment worden ook twee rijbanen tussen parkeervakken fasegewijs opnieuw bestraat. Tussen 19 en 27 september is meer dan de helft van de parkeerplekken daardoor niet beschikbaar.

Lees meer ovder deze kwestie in Brabants Centrum van donderdag 12 september.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Olieenzo Café zaal Kloosterzicht SNS Bank Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies