06:06:01    maandag, 17 februari 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 13 september 2013 13:26 uur, laatst gewijzigd op 13 september 2013 13:28 uur

Nieuwe stenen op Breukelsplein

Nieuwe stenen op Breukelsplein

Op de foto: De vervanging van de straatstenen op het Breukelsplein is vrijdagochtend van start gegaan en duurt tot 27 september. (Foto: Marc Cleutjens).

Het Breukelsplein gaat opnieuw op de schop. De gemeente Boxtel maakte deze week bekend dat de stenenleverancier bij de start van de werkzaamheden de verkeerde klinkers heeft geleverd. Vanwege de kermis is toen besloten het Breukelsplein toch te bestraten. Tot en met vrijdag 27 september wordt een groot aantal straatstenen vervangen.

De werkzaamheden aan het Breukelsplein beginnen vrijdag 13 september nabij de entree aan de Prins Bernhardstraat. Ook zaterdag 14 september wordt door de aannemer doorgewerkt en worden de straatstenen vervangen ter hoogte van het KPN-zendstation. Deze werkzaamheden hebben geen gevolgen voor de parkeercapaciteit; alle parkeerplekken zijn komend weekeinde beschikbaar, mede vanwege de koopzondag die 15 september op de rol staat. Het Breukelsplein is tot en met zondag via beide entrees bereikbaar.

Vanaf maandag 16 september kan het plein alleen bereikt worden vanaf de Breukelsestraat. Vanaf dat moment worden ook twee rijbanen tussen parkeervakken fasegewijs opnieuw bestraat. Tussen 19 en 27 september is meer dan de helft van de parkeerplekken daardoor niet beschikbaar.

Lees meer ovder deze kwestie in Brabants Centrum van donderdag 12 september.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel TopSlank Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Remax-optimus Toverboom Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Geerts advies buisman optiek Filipe EmielTechniek Beleef Boxtel