04:03:52    donderdag, 20 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 08 januari 2015 17:23 uur, laatst gewijzigd op 08 januari 2015 22:57 uur

Nieuwe single Joia Rath

Nieuwe single Joia Rath

Joia Rath, de 22-jarige getalenteerde zangeres uit Boxtel presenteert haar nieuwe single Silver Plate. Dit viert zij met de rest haar band met een speciale releasetour. Hoogtepunt is een show op 30 januari in De Doelen in Rotterdam met twee dansers. Over twee weken verschijnt de clip van Silver Plate, waarin de dansers ook te zien zullen zijn.

De 22-jarige Joia uit Boxtel is al ruim twaalf jaar bezig met zang en studeert momenteel aan de Codarts Popacademy in Rotterdam. Met haar band band maakt ze alternatieve popmuziek met kleinkunstinvloeden. Op 18 januari, 30 januari en 5 februari treedt de zangeres op in Rotterdam en op 27 februari in De Karagdoor te Utrecht.

Het Boxtelse publiek kreeg eind november 2014 een live preview van 'Silver Plate' te horen, tijdens een concert van Boxtel's Harmonie waar Joia ook covers vertolkte. De nieuwe single is te beluisteren via Spotify, iTunes en Bandcamp. Het vorige lied, 'Midnight Dinner' is hier te bekijken.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Geld en Makelaardij Remax-optimus TopSlank Geerts advies Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel Olieenzo Filipe Modecentrum Frans Theelen EmielTechniek Beleef Boxtel Doornmalen electro buisman optiek