18:39:17    zondag, 12 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 25 juni 2014 12:22 uur, laatst gewijzigd op 25 juni 2014 12:24 uur

Nieuwe routeborden in Esch

Nieuwe routeborden in Esch

Op de foto: Directeur Rob Eijkemans van Revis Verkeerstechniek, beleidsmedewerker Milou de Laat en wethouder Eric van den Dungen van de gemeente Haaren onthulden woensdag één van de routeborden ter hoogte van café Gommelen in Biezenmortel.

In Esch, Haaren, Helvoirt en Biezenmortel werd voorheen gebruikgemaakt van verschillende routeborden. Inmiddels is gekozen voor uniforme bewegwijzering naar toeristische bestemmingen. Wethouder Eric van den Dungen onthulde woensdagochtend één van de borden die sinds deze week in Biezemortel hangen.

Revis Verkeerstechniek uit Veghel plaatst deze week 150 nieuwe borden in Esch, Haaren, Helvoirt en Biezenmortel. De bruine borden wijzen de weg naar overnachtingsmogelijkheden, horecapunten en andere dagattracties in de gemeente. Ook zijn er blauwe borden geplaatst die verwijzen naar de gemeentelijke voorzieningen, zoals sportparken en gemeenschapshuizen.

Het platform Toerisme en Recreatie in Het Groene Woud bracht onlangs een advies uit over bewegwijzering. Om de gastvrijheid van het gebied te versterken, werd iedere gemeente geadviseerd te kiezen voor dezelfde toeristische bewegwijzering. Onder ondernemers in de gemeente Haaren bleek dezelfde behoefte te bestaan. Zij konden zich aanmelden voor de bewegwijzering. In Esch worden borden geplaatst die verwijzen naar het sportpark, dorpshuis De Es, Het Essche Trefpunt, sportpark, pannenkoekenhuis Het Betoverde Bos, Ons Café en supermarkt Spar.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Toverboom Olieenzo Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie buisman optiek EmielTechniek Podium Boxtel Geld en Makelaardij Filipe Alfa TopSlank Geerts advies